Emilie van der Lans

emilie van der lans

Emilie van der Lans is een ervaren en betrokken advocaat op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en pensioen.

Emilie van der Lans is advocaat sinds 2007 en heeft ruime ervaring met het adviseren van bedrijven en particulieren over arbeidscontracten en beloning, ontslag en ontslagvergoedingen, de personele gevolgen van een herstructurering/reorganisatie, regels bij ziekte en re-integratie en vragen over pensioen. Zij heeft bijzondere kennis van de (semi-)publieke sector.

Emilie werkte tot 2015 bij het Amsterdamse advocatenkantoor Van der Steenhoven advocaten en van 2015 tot 2018 heeft zij als juridisch adviseur gewerkt voor het Ministerie van Financiën. Hier adviseerde zij over de staatsbedrijven en schreef ze mee aan wet- en regelgeving.

In 2018 heeft Emilie zich als partner verbonden aan Hemony advocaten. Zij werkt graag voor onder meer overheidsdeelnemingen, mkb-ondernemingen en particulieren. Emilie is nieuwsgierig naar de mensen voor wie zij werkt en hun (werk)omgeving. “Als ik goed weet wat er speelt, kan ik tot een optimaal resultaat komen.”

In 2011 heeft Emilie de (postdoctorale) Grotius opleiding Arbeidsrecht afgrond. Ook schrijft zij voor verschillende (online) media en heeft zij zitting in een bezwaarcommissie van een Gemeente in Midden-Nederland.

Contact met Emilie van der Lans

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met Emilie van der Lans? Neem dan telefonisch contact op via 020 – 6622931 of stuur een e-mail naar lans@advocaten-hemony.nl.