Audrey Kessels

Gespecialiseerd in het asiel- en vluchtelingenrecht

Audrey Kessels heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij als vrijwilliger gewerkt bij de Stichting Rechtswinkel Amsterdam (1990-1993). Na afronding van haar studie in 1993, heeft zij enige tijd bij de afdeling Vluchtelingen van Amnesty International gewerkt. In de periode 1994-1998 was zij verbonden als juridisch medewerker aan het Bureau voor Rechtshulp te Breda, Alkmaar en Haarlem. Sinds 1998 is zij werkzaam als advocaat in Amsterdam.

Zij is gespecialiseerd in het asiel- en vluchtelingenrecht en het vreemdelingenrecht. Daarnaast houdt zij zich bezig met personen- en familierecht.

Audrey Kessels is lid van de Werkgroep Rechtshulp Vluchtelingen en de Vereniging Asieladvocaten- en Juristen Nederland (VAJN). Zij was jarenlang bestuurslid van het Amsterdam Solidariteits Komitee Vluchtelingen (ASKV).

Contact met Audrey Kessels

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met Audrey Kessels? Neem dan telefonisch contact op via 020 – 6622931 of stuur een e-mail naar ak@advocaten-hemony.nl.